Minimalistische kerstdecoratie

Ik hou niet zo van toeters en bellen, laat staan kerstkitsch en eindejaarspraal. Maar een beetje feest in het interieur, daar ben ik wel voor te vinden. Ik pakte het minimalistisch aan met zwart-, goud-, en bruintinten en natuurelementen.

 

 

 

 

 

Terrarium met lichtjes en vetplant

 

De terrariums met goudkleurige rand en scharniertjes komen uit Leen Bakker, het mos uit Euroflora, het grijze zand uit Blokker, de terracotta potjes uit Pottenland. De terracotta potjes beschilderde ik met metallic acrylverf uit De Banier. De energiebesparende ledlampjes op batterijen komen uit de Ava.

Kerstplateau op kurk

 

Het kurken bord, de zwarte kaarsen en het goudkleurige rendierhoofd komen uit de Ava. Het mos, dennenappeltjes en ander gedroogd bloemschikmateriaal komt uit Euroflora. De theelichthouders zijn een geschenk van een vorige kerstfeestje.

Kandelaar met hert en helleborus

 

De zwarte minimalistische kandelaar komt uit Leen Bakker, het gouden hert en de zwarte kaarsen uit de Ava. De pipetjes, het witte lint met gouden randje en de zwarte helleborus orientalis komen uit Euroflora.

En neen, ik wou eigenlijk geen kerstboom, maar ik ben gezwicht voor Het Lief en De Zoon…

 

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s