Gehaakte mand

Ik ben een verstokte breister, maar afgelopen zomer overhaalde mijn buurmeisje me om eens een haakprojectje te proberen. Omdat ik klein wou beginnen maar toch iets wilde afwerken koos ik voor een mand.

Het patroon vond ik op Pinterest, al haakte ik de korf iets minder hoog dan in het patroon is aangegeven. De wol komt van Veritas en de haaknaald leende ik van mijn buurmeisje.

Ik vind breien al eenvoudig, maar haken is nóg simpeler. Het grootste verschil zit ‘m in de snelheid. Waar ik vaak meer dan één seizoen nodig heb om een breiproject af te werken (de herfsttrui voor De Zoon is nog steeds niet af…), was deze gehaakte korf in no time (een paar weken, dat is supersnel voor mij) af!

Eigenlijk bewaar ik er allerhande prullaria in, zoals washi tape, een luciferdoosje, een bakje voor online bankieren, een puntenslijper,… maar voor de foto koos ik toch maar voor okkernoten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s