Paastafel in pastel en glittergoud

Het mag dan nog sneeuwen, het wordt hoog tijd voor een changement de décor. Ik heb eindelijk m’n kerstdecoratie opgeborgen en maar meteen vervangen door wat paashazen en bijpassende eitjes.

Als ik aan één kleur een grondige hekel heb, is het wel geel. Geen paasdecoratie voor mij, denk je dan? Think again. Deze Pasen kleurt wit, glittergoud en pastelgroen.

Wat heb je nodig?

  • Schildereitjes, glitterstrooisel, washi tape en veren in witte en pastelgroene tinten uit Axion
  • Kurken bord, witte paashaas, wit paasei en een slinger ledlichtjes met gouden vogeltje uit Ava
  • Pastelzand, veren en bloempotten uit Euroflora
  • Het terrarium komt uit Leen Bakker en gebruikte ik ook al voor mijn kerstdecoratie
  • Acrylverf met krijtlook uit De Banier

Terrarium met eitjes en veren in goud en pastel

Plak schilderstape in geometrische patronen op de eitjes. Beschilder enkele eitjes in een pastelkleur. Op de andere eitjes smeer je wat lijm, die je mooi uitwrijft met je vingertop die je voor de gelegenheid in een plastic handschoen tooit. Bestrooi de belijmde delen met glittertjes. Laat alles drogen.

Vul de bodem van de terraria met pastelzand. Schik er de ledlichtjes in. Doe daarbovenop de veren. Leg de beschilderde eitjes erin. Beetje draperen, lichtjes aan en klaar!

Kurkbord met konijn en ei in goud en glanzend wit

img_2416

Schik het stenen konijn en het ei met gouden vogeltje op het bord. Leg er wat veren naast. Beplak de onderzijde van het glazen theelichthoudertje met washitape. Zet op de veren. Besprenkel met pastelkleurig decoratiezand. Zet een theelichtje in het glaasje. Klaar!

Nog wat groen

bloempotten-pastel

Beplak de bloempotten met schilderstape in geometrische patronen. Schilder in pasteltinten. Laat drogen. Trek de tape er voorzichtig af. Plant er een pannenkoekenplant, sanseveria of ficus in. Zet op een licht plekje. Bewater regelmatig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s