Laat het hangen

Na de kolibrie en de wolk, maakte ik enkele juweeltjes met geometrische vormen. Ik gebruikte opnieuw Shrinkles-folie, maar ook kant-en-klare hangertjes.

 

 

Teken je vormpjes op het Shrinkles papier, kleur en teken erop en knip dan uit. Leg in de oven op aluminiumfolie en bak op 170°C. Het papier krimpt, tot 7x kleiner. Haal eruit en leg er meteen gewicht op.

 

 

Toen ik het driehoekje uit de oven haalde, bleken de hoeken niet helemaal recht afgeknipt, wat natuurlijk opvalt wanneer de Shrinkles folie krimpt en uithardt. Het driehoekje gebruikte ik uiteindelijk dus niet.

De hexagon vind ik wel mooi gelukt:

 

 

 

Ik maakte er nog een paar hangertjes bij die ik haalde bij Veritas. Alle kettinkjes komen uit De Banier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s