Geluidseffecten

Geluidseffecten. Audiologie. Studie van het geluid. Wat hoor je? Een kras, een roering. Op je ziel. Luister goed, die ziel die spreekt. Als een vaag geweten, een piepklein stemmetje in je achterhoofd. Het huilt, kermt, tiert, fluistert. Schuldgevoel rijt die ziel open. Terecht? Zeker weten. Vol van twijfel. Een schreeuw om aandacht. Wie van hen zou mijn geliefde kunnen zijn? Zachte beloften die zich in je oor nestelen; valse .. die .. fluisteren: hou van hem, en van hem, en van hem. Hou hen allemaal aan het lijntje. Speel die troeven uit, onschuldig als een kind. Een poeslief opdondertje dat haar ouders voor de gek houdt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s