Trui in groentinten (bis)

Ik maakte deze trui voor De Zoon en blogde er eerder al over. Omdat ik dit breiwerk zo lang liet liggen, was hij te klein geworden voor De Zoon. Ik wou de trui eerst cadeau geven, maar uiteindelijk heb ik ‘m toch maar zelf gehouden voor… De Dochter.

Voor breinaalden, garen en patroon check even de vorige post.

Sjaal in mosterd met smaragdgroene pompons

Ik heb twee breiboeken van Julie Jaeken en daar haal ik eigenlijk al mijn patronen en inspiratie uit. De instructies zijn niet altijd even duidelijk, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de mooie patronen. Het patroon voor de sjaal komt uit haar eerste boek. Ik breidde de sjaal in Lamana Bergamo curry met breinaalden 4,5. Voor de pompons gebruikte ik een restje wol dat nog ergens in een doos lag te slingeren.

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s