Nieuw: volg mijn blog

Follow my blog with Bloglovin

2 reacties

 1. Annick Jones

  Dag Ellen, ik vind jouw boek zwijgen is goud fantastische lectuur – vooral omdat ik ook sinds 2018(jaar van mijn depressie/burn-out – ook tot de constatatie ben gekomen dat ik introvert en hoogsensitief ben. Er ging een wereld Vr me open en lees nu veel meer over introvertie e. A. Ik neem het in me op als een spons en markeer alle herkenbare stellingen zodat wanneer ik het boek nog es herlees of behoefte voel om me op te trekken aan die quotes weer effe opgeladen ben😉 ik zie uit nr meer nieuws van jou. Je doet ons goed!

  Groetjes
  Annick

  Geliked door 1 persoon

 2. EllenJansegers

  Dag Annick, het doet me deugd om te horen dat je veel uit Zwijgen is Goud hebt gehaald, en dat je het als leidraad gebruikt voor als je het even nodig hebt. Erg bedankt voor je reactie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s